POSTVEGENLØPET 9 MAI
Leige Ternebu
BILDE 2.JANUAR

Skisenteret i Tveitedalen

Ternebu er hytta til Ternen og ligg i Tveitedalen. Lyset i  skiløypa står på heile vinteren fram til mars.

Opningstider i Ternebu er 17.30- 20.00 måndag, tysdag, onsdag og torsdag
Fredag- stengt.
Laurdag og sundag: kl 12.00- 16.00

Velkomen

Vaktlister for å halda hytta open mest mogleg for dei som ynskjer å nytta fasilitetane, vert organisert kvar vinter. Knut Arne har ansvaret for å organisere den. Sjå under vakter i Ternebu i menyen.

I hytta er det kjøkken, toaletter, varmestova, garderobar. Det er mulighet for å leiga lokala til arrangement. Kjell Ottar Bauge har ansvar for utleige.

Drifta av hytta er basert på dugnad, så medlemmar og brukera av anlegget må vera med på vedlikehaldsarbeid, nedvask, kiosk, rennarrangement,  trening, løypemannskap med meir. Har du noko du vil bidra med, er det berre å gje beskjed.

For aktivitetar, sjå under!

ternenbasar.docx

Eldre nyhende
24.04.2015
POSTVEGLØPET LAURDAG 9 MAI KL 11.00
Bli med på ein super dag i Postvegen! Il Ternen og Postvegens venner samarbeidar om eit flott opplegg for å sikra aktiv bruk av eit fantastisk kulturhistorisk minne.
09.04.2015
Terrengløpskarusell på Handeland onsdag 15.04.2015 kl18
Ternen skal for fyrste gong vera med å arrangera terrengløp. Me har valt å nytta oss av Postvegen over Handeland, og laga til ei rundløypa opp med skytebanen.

Etterpåmelding frå kl 17 til 17.30
09.03.2015
Årsmøte 25.03.2015 kl 19 i Ternebu
07.03.2015