Reiseplanlegging
Møter
Grasrotandel
Ternendress
Hausten er komen til dalen

Kioskvakter for 2023-sesong er under planlegging

Klikk på bilete for full storleik

Det er supert at dei som er med og står på ski har ein kvar sin dugnadsrunde i kiosken. Dette er i grunnen ei kosleg stund for store og små!

Generelt:

·        Nøklar får ein viss ein kontaktar Gro, Magne eller Yngvar- sjå tlfnr oppe

·        Det finnes ferdig vaffelrøra for dei som ikkje klarer å mekke ei solid ei på eiga hand eller etter oppskrifta som heng på skapdøra. Ingrediensar i kjøleskap og i langskapet.

·        Kok kaffi , sett fram ei mugge med vatn og saft, sett fram frukt,sjokolade, toddy/kakao, alt me har for sal. Me prøver å etterstrebar eit litt sunnare kosthald.

·        Tekokaren står framme så folk kan koka etter kvart til kakao/toddy/te

·        Ein kan gjerna ta med noko ein har baka sjølv og selga viss ein vil.

·        Ein har ansvar for at det er nok papir på toaletta, bossposar i spanna, og hyggeleg i Ternebu. Papir er på kottet ved ytterdøra.

·        Ein skal vaske av alle borda, setje opp stolar og vaske over golv, toalett, og sjå til at loftet er ryddig.

·        Brukte oppvaskhandklede/klutar og moppar kan setjast på i kjellaren, eller samlast opp og leverast til Gro.

·        Bosset skal ned til kontaineren til turistane i kryssen heilt nede på hovudvegen før Ølfernes.

·        Vekslepengar får ein etter avtale, det skal ikkje liggje for mykje pengar att i kassen- ca 1000 kr i smått og litt stort skal til ei kvar tid liggje i boksen, men aldri meir. Gro og Yngvar tek imot større summar og sett det inn på Ternen sin konto.

·        Matvarer som manglar, må meldast til Gro på SMS 90875737, eller handlast inn og setjast på il Ternen på Spar Valen.

·        Kjekt at de gjev oss litt av di tid til å halde Ternebu open- det er gull verdt for å skapa ein positiv og god stemning i dalen.

·        Vaktlista er alle satt opp to gonger, men sannsynlevis varer ikkje sesongen så lenge.

For styret,

Gro R. Saghaug

Eldre nyhende
26.10.2022
Nye sponsorar 2022-2024
Me i IL Ternen er så heldige at me har inngått sponsoravtale med 9 stk lokale bedrifter. Vi er både takksam og audmjuk, ettersom dette bidrar til at vi kan forsetje arbeidet vårt med å tilby eit lågterskeltilbod for Kvinnherad kommune sine innbyggjarar, og ikkje minst tilby flotte løyper i dalen på vinteren.
03.10.2022
Medlemskap i Ternen
Lyst til å bli medlem i klubben vår?
Les vidare for meir info...
01.10.2022
BASAR 23.10.22