POSTVEGENLØPET 9 MAI
Leige Ternebu
BILDE 2.JANUAR

Oppgradering av anlegget

Klikk på bilete for full storleik
Skileikarenaområdet før

- skileikarena
- løypemaskin
- oppgradering av løypetraseen
- dagsturløype frå Tveitedalen ned gjennom Handelandsdalen
- oppgradering av arenahus- kjøkken, bad, loftstove, skistall, varmepumper

Ein del av prosjekta er i gong, andre er i planleggingsfasen- skileik er utgravingar i gong. Det blir ei spennande tid framover. Les planmappa vedlagt om du vil ha meir detaljar.

Me ynskjer:

- å laga skileikarena til barna- delvis ferdig hausten 2013-våren 2014- hopp og aking, skileik- den er ferdigstil våren 2014- no treng me litt snø til vinteren for å testa ut herligheten!

- innkjøp av ny løypemaskin, idrettslaget treng oppgradert utstyr. Vonarleg får me dette på plass før vinteren sett inn om næringslivet er villige til å sponse oss- me held på med søknader om finansiering

-  dags/ turløype frå Tveitedalen, ned til Handeland. Held på med søknadsprosessar om midlar- tilgong til skispor knytt opp til ein av Kvinnherad sine mest nytta turområder 10 minuttar unna HUsnes sentrum

-Oppgradering av løypetraseen. Noko omlegging, ein del drenering og påfyll av nyare dekke, rydding av skog og liknande.

-Oppgradera lagshytta med kjøkken, wc, loft, varmepumper. For å sikra inntjening til drift, treng me eit meir moderne kjøkken med betre fasilitetar enn det me har i dag.

- Brannsikring av loft for å kunna ha overnatting!

ternen-_hsk.pdf_plan.pdf
ternen-_hsk.pdf
planmappe.docx

Eldre nyhende
24.04.2015
POSTVEGLØPET LAURDAG 9 MAI KL 11.00
Bli med på ein super dag i Postvegen! Il Ternen og Postvegens venner samarbeidar om eit flott opplegg for å sikra aktiv bruk av eit fantastisk kulturhistorisk minne.
09.04.2015
Terrengløpskarusell på Handeland onsdag 15.04.2015 kl18
Ternen skal for fyrste gong vera med å arrangera terrengløp. Me har valt å nytta oss av Postvegen over Handeland, og laga til ei rundløypa opp med skytebanen.

Etterpåmelding frå kl 17 til 17.30
09.03.2015
Årsmøte 25.03.2015 kl 19 i Ternebu
07.03.2015