Reiseplanlegging
TERNENDRESSEN
Fine forhold i dalen

Oppgradering av anlegget

Klikk på bilete for full storleik
Skileikarenaområdet før

- skileikarena
- løypemaskin
- oppgradering av løypetraseen
- dagsturløype frå Tveitedalen ned gjennom Handelandsdalen
- oppgradering av arenahus- kjøkken, bad, loftstove, skistall, varmepumper

Ein del av prosjekta er i gong, andre er i planleggingsfasen- skileik er utgravingar i gong. Det blir ei spennande tid framover. Les planmappa vedlagt om du vil ha meir detaljar.

Me ynskjer:

- å laga skileikarena til barna- delvis ferdig hausten 2013-våren 2014- hopp og aking, skileik- den er ferdigstil våren 2014- no treng me litt snø til vinteren for å testa ut herligheten!

- innkjøp av ny løypemaskin, idrettslaget treng oppgradert utstyr. Vonarleg får me dette på plass før vinteren sett inn om næringslivet er villige til å sponse oss- me held på med søknader om finansiering

-  dags/ turløype frå Tveitedalen, ned til Handeland. Held på med søknadsprosessar om midlar- tilgong til skispor knytt opp til ein av Kvinnherad sine mest nytta turområder 10 minuttar unna HUsnes sentrum

-Oppgradering av løypetraseen. Noko omlegging, ein del drenering og påfyll av nyare dekke, rydding av skog og liknande.

-Oppgradera lagshytta med kjøkken, wc, loft, varmepumper. For å sikra inntjening til drift, treng me eit meir moderne kjøkken med betre fasilitetar enn det me har i dag.

- Brannsikring av loft for å kunna ha overnatting!

ternen-_hsk.pdf_plan.pdf
ternen-_hsk.pdf
planmappe.docx

Siste nyhende
30.01.2019
Karusellrenn 5.februar

Ternen ynskjer velkomen til det 2. karusellrennet 5.februar 2019.Her finn de nettadressa for påmelding:https://signup.eqtiming.no/Pamelding/Kvinnherad-karusellen-renn-2-Tveitedalen/g295.12781?Event=IL_Ternen

Velkomne alle saman.

NB!Barnerenn kl.18.00. Premie til alle opp til 10 år.
11.01.2019
Skistavar og skisko?
Er det nokon som har skistavar og skisko (nnn-binding) liggande? (Stavar: 100-160cm)(Sko:str.28 og oppover)Vi har fått sponsa 10 par ski (130-170 cm)i frå Sport1, og ynskjer difor å suplere for utlån. Planen er å få til eit utlån for dei som ikkje har.Ta kontakt med Håkon (tlf.90968737)

På forhånd takk :)
11.01.2019
Vaktliste 2019
No er vaktlistene klare for 2019 sjølv om snøen enno ikkje er komen, men då kan ein planlegge i tilfelle snøfall. Vi prøver til beste evne å legge ut info om løypeforholda i dalen.

Fint om alle sjekker ut kva tid ein har ansvar, og byter innbyrdes om ein ikkje har høve.

På førehand takk :)
20.09.2018
BASAR 2018 - 23.09

Den årlege Ternenbasaren vert søndag 23.09 kl.1600 i Skarveland Skule.
Gevinster kan leveres Gro, Ingvill eller Julie.
Me håpar små og store tek turen og lagar ein koseleg ettermiddag saman med gode sambygdingar.
Det vert sal av årer, trekking av loddbøker samt turbøker og servering av kaker, kaffi og saft.
Vi tek vipps og kontanter.

Velkomen skal du vera :)

-Komiteen-
01.03.2018
Kvinnherad Meisterskap 2018