Reiseplanlegging
BIRKEN 2017
TERNENDRESSEN
Glimt frå Kvinnherad meisterskap 2018
Klikk på bilete for full storleik

Grasrotandelen- Ternen

Grasrotandelen er ei ordning frå Norsk Tipping, der du som registrert spelar kan velge eitt lag eller ein forening som du ynskje å støtta - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrar deg til å støtta oss i il Ternen og arbeidet me legg ned i Tveitedalen skisenter og aktivitetar for små og store i bygdene våre!

Tenk deg at du kan spele favorittspela dine - Lotto, Tipping og Joker til dømes - og samtidig gje noko meir til det laget eller den foreninga du sjølv ynskjer å støtte. Dette er nå mogleg via Grasrotandelen.

Ved spel hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikkje Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikkje går ut over innsatsen eller premien din - du vert ikkje belasta noko for å vere grasrotgjevar.

Du treng Norsk Tipping Spillerkort for å knytta deg til Grasrotandelen. Spelekort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan tinga det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrar deg til å knytta deg til ordninga allereie i dag, og du gjere det på ein av følgande måtar:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spelarkort til ein av Norsk Tippings mange kommisjonærar.

2. SMS: GRASROTANDELEN

983759572 til 2020 (tenesten er gratis).

3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Meir informasjon finns på www.grasrotandelen.no. Her vil du og kunne følgje med på kor mykje Grasrotandelene genererar for dei enkelte Grasrotmottakarane.

Takk for at du støttar oss!

Eldre nyhende
20.09.2018
BASAR 2018 - 23.09

Den årlege Ternenbasaren vert søndag 23.09 kl.1600 i Skarveland Skule.
Gevinster kan leveres Gro, Ingvill eller Julie.
Me håpar små og store tek turen og lagar ein koseleg ettermiddag saman med gode sambygdingar.
Det vert sal av årer, trekking av loddbøker samt turbøker og servering av kaker, kaffi og saft.
Vi tek vipps og kontanter.

Velkomen skal du vera :)

-Komiteen-
01.03.2018
Kvinnherad Meisterskap 2018

Her finn de link for påmelding til årets Kvinnherad Meisterskap 2018:

20.01.2018
VIPPS

Vi har nå fått vipps som betalingsalternativ
Vippsnr.124127

07.01.2018
VAKTLISTENE ER KLARE

Då er årets vaktliste klare.
Me håpar alle som er sett opp kan bidra til fellesskapet og skape god stemning i buo.
Du finn lista under vaktlister 2018.

Dersom vakta di ikkje passar, set vi pris på at de byter innbyrdes.

På førehånd takk :)

26.11.2017